Tuesday, January 03, 2006

relaku pertaruhkan

...

Anda kegersangan?

Mahukan teman untuk melampiaskan nafsu serakah anda?

SMSkan ON SEKS ke 36XX8.

9 comments:

Op said...

ON KAWAN
ON CINTA
Apa yang patut ON semua ON

Mar said...

Haha, aku perasan iklan on cinta tu. Orang gila yang hobinya buang duit & takde keja jer terpengaruh dgn iklan ni. bayangkan kalau on seks pun diorg buat. bayangkan...jeng..jeng..jeng

Cik Easy said...

kalau semua dah On.. dia akan jadi TURN ON ehehhehehhehe when the user dah TURN ON....eheheh pepaham lah.. ehhhh...koko panas satu!

Sufian said...

Aku, er, kawan aku hantar sms tu tapi yang dapat tips untuk minum koko je...

tujuh86 said...

Sufian,

Aku rasa kau, err, kawan kau hantar sms ON KOKO. Dah cuba hantar sms ON TEH atau ON KOPI?

Kawan-kawan,

Ada banyak lagi iklan ON. ON KAWAN, ON RINDU, ON MESRA, ON KISS dsb. Jadi aku fikir ada baiknya kalau aku fikirkan terus iklan untuk ON SEKS.

d'arkampo said...

oit..datang sini..aku bagi red carpet treatment

spyz said...

OFF line sikit..

kampoo, saya n XXX sedang merancang 'motorcar diaries' (ala2 'motorcycle diaries' konon.. haha..) ke pantai timur. tentatively cuti sekolah bila2 dlm tahun ini..
harap maklum :-)

spyz said...

OFF line sikit..

kampoo, saya n XXX sedang merancang 'motorcar diaries' (ala2 'motorcycle diaries' konon.. haha..) ke pantai timur. tentatively cuti sekolah bila2 dlm tahun ini..
harap maklum :-)

Bukunota said...

spyz, masukkan sekali aku motorcar diaries.. hehehe.. tapi aku rasa aku diari balik kampung lah