Tuesday, August 30, 2005

Jiwa Kacau


JIWA KACAU- Akan mengacau dan meracau di pasaran Posted by Picasa

JIWA KACAU
ISBN 983-42734-0-1

‘Kawan-kawan yang kita suka’ (mungkin juga yang kau tak suka! Tapi pedulik hapa aku!!) menulis di dalam JIWA KACAU terbitan MAK ITAM NETWORK ENTERPRISE.

Geng lain jual RM22 (HARGA PROMOSI RM19 senaskah + HARGA pos express RM3).

Tapi aku jual harga rata RM20 (sudah termasuk pos ekspres). Cepat! Tawaran ini hanya sah untuk 7 orang terawal saja.

PROMOSI BERAKHIR PADA 19 SEPTEMBER 2005
Sekarang buku ini dalam proses penyuntingan akhir dan percetakan. Penghantaran dijangka dapat dibuat dalam bulan Oktober.

TEMPAH SEKARANG GAK
Jadilah antara orang pertama yang dapat menggigit-gigit buku bertuah ini. Kalau lambat, alamat main sabun sajalah korang.

CARA MEMBELI

1) Cari Mesin Deposit Tunai Maybank atau login di Maybank2u.com

2) Deposit/Transfer RM20.00 ke akaun Maybank 1012 9905 0865 (MOHD IQBAL BIN SIRAJUDIN)

3) Simpan bukti deposit. (ATM/kaunter: slip. Maybank2u.com: cetak dan simpan bukti transaksi.)

4) Email aku di anarkismelayu[AT]yahoo[DOT]com dengan maklumat berikut:

Nama :
Alamat :
No. Telefon :
Tarikh Transaksi :
Nombor Transaksi :

9 comments:

d'arkampo said...

aku rasa macam aku nak je..tapi, nantilah lepas merdeka.

spyz said...

oit.. simpan utk aku satu..
tq..

tujuh86 said...

oit, cepat tempah oit!! 2 orang dah tempah. tinggal 5 saja lagi untuk dijual dengan harga rata RM20.00

cepat cepat!
jangan terlambat
jiwa jiwa jiwa
KACAU!!

izzulyfa said...

brother jigo,
buku ada lagi? saya pun nak tempahlah. esok saya masukkan duit dalam bank...

tujuh86 said...

izzulyfa,

Boleh. Boleh tempah lagi. Buku ada lagi. Tapi dijangka dapat dihantar kepada penempah dalam bulan Oktober la. Sekarang masih dalam proses penyuntingan akhir sebelum dihantar untuk cetakan.

Ibu said...

kenapa tak jual e-version? by book or by chapters. saja tanya....

DarkWan said...

ebook .. kurang .. seronok .. ??

sarah said...

baru tau lah pasal jiwa kacau ni..boleh tempah lagi ke?

tujuh86 said...

Sarah si kacang merah,

Ya! Jiwa Kacau masih boleh ditempah. Sila hubungi saya seberapa segera di anarkismelayu@yahoo.com