Friday, March 24, 2006

sayang

...

Aku rasa seseorang itu biadap kalau bersalam tapi tidak memandang mata orang yang disalamnya. Seolah tidak menghormati orang yang disalamnya.

Kau tahu apa pula yang aku fikir bila seseorang itu bersalam tapi tidak mesra? Salaman yang tidak mesra, bagi aku, ialah bila seseorang itu bersalam tapi tak menggenggam kemas tangan orang yang disalamnya. Aku fikir kemungkinan besar orang itu menghidapi 'Necrophilia'.

Orang seperti ini patut dihukum Tuhan agar dia mendapat pasangan yang pasif. Yang hanya menerima tapi tidak pandai memberi. Katil bergegar kencang, kaki katil hampir patah, peluh jantan betina dah banyak keluar tapi pasangannya dengan selamba bertanya, "Dah sudah, bang? Lama lagikah?"

*Pap!*

Ah! Aku terlupa telan pil kuning itu pagi tadi.

10 comments:

sinaganaga said...

Kau pun? *Pap!* macam abah aku?

Ha ha.

Pegawai Khalwat said...

*Pap!* tu bunyi tampar dahi atau tampar .......?

tujuh86 said...

*Parap Pap Pap Pap!*

I'm loving it!

:)

Op said...

org yg pertama kali jumpa & salam aku tp tak tengok aku, won't gain my respect.

d'arkampo said...

prap..prap..prap

sambil makan kuaci...

"dah sudah ke belum bang?"

*pap!*

kau ada spare ubat kuning?

Tok Rimau said...

Bro,
Aku salam tangan kau.

Kemudian kita genggam ibu jari masing-masing.

Ibu jari berselisih.

Genggam dilepas. Penumbuk berlaga.

Kool gilalah kononnya kita ini.

ha ha ha.

Cik Easy said...

menunggang atau di tunggang? pap kelepap pap pap!

petiais said...

walaupun saya ketinggalan zaman tapi nak gelak jugak hahaha

k2yks said...

pap
naughty
pap pap
come here
pap pap pap...

RHAPSODY said...

aku pun benci.

especially siap tanya, "how are you?" tapi sudah bersiap sedia memandang ke orang lain untuk berbual.

how did etiquette that promotes politiness become offensive ya?